BOSTÄDER

Brf Hämlingen består av parhus och radhus på var sida om kvarterets gårdsgata. Radhusen är i ett plan, och fördelade på fyra huskroppar varav tre huskroppar består av sex lägenheter i vardera och en huskropp består av fyra lägenheter. Parhusen är i två plan och består av fem huskroppar med två lägenheter i vardera huskropp.

Carport, uteplats och kanske ett uterum?

Varje lägenhet har en egen carport, plats för ytterligare en bil per lägenhet finns framför respektive entré. Varje lägenhet har en egen uteplats med trätrall på golvet och skärmväggar av trä mellan varje uteplats. Radhusens uteplatser är mot syd och sydvästläge, parhusens uteplatser är mot väst. Möjlighet kommer att finnas att göra tillval på inglasat uterum.

Träffpunkt med övernattningslägenhet

Alla lägenheter har egen liten trädgård och förutom detta så har föreningen gemensamma gräsmattor och en gemensam lokal. Gemensamhetslokalen är värd att titta lite extra på. Den ligger i en egen byggnad och består av en övernattningslägenhet och en vinterträdgård.

Övernattningslägenheten kan till exempel användas av besökande och föreningens sammankomster. Vinterträdgården är tänkt som en träffpunkt för boende där man kan alltifrån odla till att bara ta en fika tillsammans.

Sköna rum och praktiska kök

Fokus har lagts på att göra lägenheterna moderna och funktionella i sitt utförande. Lägenheterna har vattenburen golvvärme som ger ett skönt inomhusklimat. Låg bröstningshöjd och höga fönster tillsammans med en hög takhöjd ger ett härligt ljusinsläpp. Köken är utformade så att de ska vara praktiska samt tilltalande i sin design. Utdragslådor istället för luckor under köksbänken är standard, likaså inbyggnadsugn och inbyggd glaskeramikhäll är standardutförande istället för traditionell spis.

Varje lägenhet har en egen tvättstuga. I radhusen kommer tillval att erbjudas att sätta in toalett och handfat även i detta utrymme, om man vill ha två WC-rum. Möjlighet finns också i radhuset att sätta upp en vägg i vardagsrumsdelen och på så sätt få ett extra sovrum.

I bostadsrätten ingår Basutbud TV från Gavlenet. Bredband, telefoni och fler TV-kanaler tecknas separat. Fiber från Gavlenet kommer vara indraget.

I hyran ingår värme och vatten, men ej hushållsel.

RADHUS & PARHUS

Antal & storlek
32 st totalt i Brf Hämlingen
22 st radhus 3 rok, 83,3 m2
10 st parhus 5 rok, 128 m2

Parkering
Plats för 2 st bilar/lägenhet, varav 1 bilplats under carport. Gästparkering vid gemensamhetslokal

Gemensamhetslokal
Fristående byggnad med övernattningslägenhet, förråd samt vinterträdgård.

Soprum med källsortering
1 st i fristående byggnad

Säljstart
Oktober 2018

Beräknad inflyttning
September 2020

Insatser & månadsavgifter
2 465 000 kr-3 040 000 kr, månadsavgift 4230 kr/månad för radhus, 5990 kr/månad för parhus. Avgifterna är preliminära.

Rumsbeskrivningar
Förklaringar på ytskikt och inredning i respektive rum.

Bostadsförteckning
Lista på avgifter, boyta, lgh.nr.

KONTAKT

Robert Brandt
Fastighetsmäklare
Fastighetsbyrån - Gävle

Telefon: 070-253 26 00, 026-51 59 14
E-post: [email protected]

Stefan Tröjbom

Fastighetsbyrån - Gävle

Telefon: 070-397 25 29, 026-51 59 12
E-post: [email protected]